Garage AMB service richt zich volledig op de goekopere (voor iedereen betaalbare) auto's , herstellingen van alle merken .

Wij focussen ons telkens om een zo goed mogelijk product met zo weinig mogelijk km zo veel mogelijk onderhoudgeschiedenis en zo goed mogelijke staat voor zo klein mogelijke prijs aan te bieden aan onze klanten.

Wij geven ook de naservice in eigen werkhuis door iemand die er voor geschoold is en meer dan 31 jaar ervaring heeft in de autosector en tegen een zeer betaalbaar uurloon voor iedereen

Heb je een vraag aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij bieden voor bijna alle problemen een oplossing.

In ons garagebedrijf is er een zeer vertrouwlijke band met de klanten en proberen de klanten op een correcte en betaalbare manier verder te helpen .

Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neemt u dan a.u.b. contact met ons contact

u kan ons steeds bereiken per mail of per telefoon op  03/689.13.22 of gsm  0497/26.75.55


AMB service is een dynamisch garagebedrijf dat gespecialseerd is voor inkoop en verkoop van  low budget cars en vakkundige herstellingen aan personenwagens - bestelwagens  meer dan 30 jaar ervaring heeft in de autosector . Ons bedrijf is gevestigd  in Kalmthout op de Essensteenweg 53    2920 Kalmthout - Nieuwmoer .

Bij ons spreekt onze naam van zelf sprekend 'service' hoe komen we aan de naam omdat service bij ons zeer belangrijk is , en zeer veel belang aan gehecht wordt ,daarom komt service bij ons op de eerste plaats . 

Bij ons wordt ook iedere klant met vriedelijkheid te woord gestaan en verder geholpen door de zaakvoerder zelf en ontvangen aan de balie in onze showroom waar u steeds iets te drinken kan nemen en eventueel een wachtruimte voorzien is .

Alle herstellingen worden vakkundig uitgevoerd door een gespecialiseerd gediplomeerd  patroon .

Wij werken met een goede en betaalbare kwaliteit van onderdelen waar ook telkens een waarborg op voorzien is . Herstellingen worden in eigen werkhuis uitgevoerd , maar een troef die wij zeker bekend mogen maken is dat wij voor iedereen steeds een oplossing kunnen bekomen en proberen aan de voordeligste manier naar de klant toe te werken . U kan bij ons terrecht voor alle soorten herstellingen en alle merken .

Garage AMB service is een garagebedrijf dat ook steeds bereikbaar is en probeert ook buiten de openingsuren een oplossing aan te bieden .

 Bezoek onze stocklijst voor ons aanbod of neem contact met ons op soms is niet alles op de web site te zien